Kakaové boby jemně pražené Kolumbie - Caquetá
Detailní popis produktu
Jemně pražené kakaové boby z regionu Caquetá v Kolumbii.
Boby v prémiové kvalitě 'fino de aroma' byly ručně sklizeny, fermentovány, vysušeny a jemně upraženy. Mají výjimečný čokoládový chuťový profil s jemnými tóny lískových oříšků, vanilky, karamelu a čokolády. Pocházejí výlučně z kolumbijského regionu Caquetá, proto nesou přívlastek single origin (pocházející pouze z jediného regionu). Byly vypěstovány a ručně sklizeny výlučně na jedné konkrétní plantáži, proto se mohou pyšnit i přívlastkem single estate (pocházející pouze z jedné plantáže). Navíc jde o boby z pouze jediné odrůdy kakaa - criollo, a proto mluvíme také o prvotřídních odrůdových, tzv. kakaa. kakaa. varietal bobech. Obsah tuku v kakaové sušině je až 52%. Právě ve vysokém podílu tuku jsou obsaženy všechny zdraví prospěšné minerály - zejména hořčík, vápník, draslík a železo a vitamíny - především A, B1, B2, B3, C a E. Jemně pražené kakaové boby Kakaw Co+ obsahují velké množství protizánětlivých antioxidantů, krevní systém, trávicí soustavu, schopnost koncentrace a na náladu.
Chuťový profil: lískový ořech, vanilka, karamel, čokoláda.
Použití: Určeno k přímé konzumaci
Produkt je s láskou balen v integrační balírně pro znevýhodněné a zranitelné lidi na Slovensku.
Složení: jemně upražené kakaové boby
Výživové údaje na 100 g:
Energie: 2000 kj/ 478 kcal
Tuky:19,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 10,4
Sacharidy: 63,3 g
z toho cukry: 2,2 g
Vláknina: 0,9 g
Bílkoviny: 12,2 g
Sůl: 0,02 g
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.