Proč kakawco?

Maya god
Maya god
Harmonizuje metabolizmus Posilňuje imunitu Upravuje krvný obeh Prírodné kakao Bohaté na antioxidanty Superpotravina Zdroj horčíku

Čím je naše kakao výjimečné?

Naše přírodní kakao Kakaw Co+ je vyrobeno výlučně z pražených kakaových bobů bez dalších úprav, neprošlo alkalizací ani nebylo odtučněno. Díky tomu si zachovává to nejcennější – štědrou dávku antioxidantů, teobrominu, minerálů a vitamínů, má plnější chuť, výraznou vůni a vyšší nutriční hodnotu.

V Kakaw Co+ se specializujeme na „fino de aroma” – nejkvalitnější kakaové boby, o které se starají naši férově odměňovaní pěstitelé na plantážích v Jižní Americe. Dohlížíme na celý proces od pěstování, ruční sklizeň, zpracování až po pražení, abychom si byli jisti prvotřídní kvalitou. Produkty následně pečlivě balíme na Slovensku v naší integrační balírně. Celý proces je transparentní a nastaven tak, aby splňoval podmínky prémiové kvality a společenské odpovědnosti.

Proč kakao bez alkalizace?

Alkalizované, nebo také holandské kakao, je označení pro kakao ošetřeno zásaditými chemikáliemi za účelem snížení přirozeného pH kakaa, zvýraznění barvy a prodloužení trvanlivosti. Nejdůležitější ovšem je, že alkalizace znehodnocuje všechny výživné látky v kakau a může způsobovat alergie. Naše kakao neprošlo procesem alkalizace. Vy si tak můžete vychutnat čistý, přírodní a nutričně bohatý produkt.

A proč neodtučnené kakao?

Neodtučněné kakao má zachován stejný obsah kakaového másla, jako boby, ze kterých se vyrobilo. Je to nejcennější část bobů, neboť se v něm nachází nejvíce zdraví prospěšných látek. Kakao s plným obsahem kakaového másla v sušině je mnohem zdravější, má plnější a výraznější chuť a také nesrovnatelně vyšší nutriční hodnotu.

Čím je naše kakao výnimočné?

Kakao

Nakupovať